szukaj ponownie 2013-08-13 / Nowości
fot.: Gorąca jesień w TVN

"Wawa Non Stop", "Mam talent", "MasterChef", "Bitwa o dom", "Kuchenne rewolucje" - to tylko kilka hitów nowej ramówki TVN. Do tego najlepsze filmy oraz najświeższe informacje i publicystyka na najwyższym poziomie.

Po pierwsze nowość - serial "Wawa non stop". Od września dziewięcioro nieznanych sobie ludzi z różnych stron Polski zamieszka pod jednym dachem. Pod okiem kamery towarzyszącej im przez całą dobę, 7 dni w tygodniu pokazującej każdy aspekt ich życia, zarówno prywatny, jak i zawodowy, bohaterowie serialu zmierzą się z własnymi słabościami, pragnieniami, marzeniami oraz charakterami. Scenariusz do tego formatu pisze samo życie. To od nich będzie zależało, jak potoczą się ich losy w kolejnych odcinkach emitowanych przez TVN od poniedziałku do piątku, już od 2 września.

- Nowy format pojawił się w naszych planach przed rokiem. Ten format miał popatrzeć na to, co dzieje się w Warszawie. Ogromna migracja ludzi do Warszawy po to, żeby rozpocząć nowe życie, zbudować tutaj dom. Jednym słowem filozofia słoików bardzo nas urzekła i tak pojawi się na antenie tej jesieni program, z którego jesteśmy bardzo zadowoleni. To jest taka wersja Big Brothera ze scenariuszem. Ten program nazywa się "Wawa Non Stop" - powiedział Edward Miszczak. I dodał: - To jest nowy gatunek, który pojawia się na rynku tzw. telenowela hybrydowa. Myślę, że w przyszłym roku będzie w wielu telewizjach, ale na razie tylko w TVN.

Download Video: MP4,

Widzowie TVN nie będą zawiedzeni, bo jesienią zobaczą cieszące się ogromną popularnością programy, m.in. show Kuby Wojewódzkiego, "Mam talent", "Rozmowy w toku", "Kobieta na krańcu świata", oraz "Dzień Dobry TVN", który będzie nadal emitowany siedem dni w tygodniu począwszy of 31 sierpnia. Zwolennicy gotowania i jedzenia będą mogli obejrzeć nowe odcinki takich programów jak "Kuchenne Rewolucje" Magdy Gessler, "Ugotowani" oraz ruszającej od 1 września kolejnej polskiej edycji programu "MasterChef" - najpopularniejszego show kulinarnego świata. Jesienią rozpocznie się też "Bitwa o dom" - to niezwykła okazja, by wygrać atrakcyjne mieszkania. Polscy widzowie polubili również "Perfekcyjną Panią Domu", a prowadząca przebiła popularnością swoją brytyjską odpowiedniczkę. Jesienne porządki czas zacząć od 2 września.

Zdjęcia: TVN_jesien2013b.jpg