szukaj ponownie 2013-10-22 / Nowości
fot.: fakty.tvn.pl

Od 3 października Fakty są dostępne pod adresem: www.fakty.tvn.pl. Serwis udostępnia m.in. opinie, komentarze i videoblogi dziennikarzy Faktów, kulisy powstawania programu, wirtualny spacer po studiu oraz materiały przygotowywane wyłącznie na potrzeby nowego portalu. W serwisie pojawią się kolejne oficjalne profile reporterów Faktów, na których można wyrazić opinię o materiale, zainteresować dziennikarza tematem czy komentować na bieżąco reportaże i wydarzenia. Poza tym użytkownicy zostaną zaproszeni do zabawy w sondy, „bitwy” oraz tworzenie niepowtarzalnych komiksów politycznych, czyli tzw. memów. Fakty TVN obecne są także na popularnych portalach społecznościowych takich jak Facebook, Twitter, Google+ oraz Instagram. Wraz z uruchomieniem nowej strony przygotowywane są aplikacje mobilne, dzięki którym każdy użytkownik telefonu będzie mógł w prosty i czytelny sposób korzystać z portalu.

Download Video: MP4,

- „Chcemy oferować jak najwięcej różnorodnych treści, których wspólnym mianownikiem będzie marka Faktów TVN. Dlatego oferujemy specjalne produkcje, które będzie można zobaczyć tylko na naszej stronie, znacznie więcej informacji dotyczących aktualnych wydarzeń zagranicznych, jak również lżejsze gatunkowo ciekawostki na temat naszego programu” – mówi Kamil Durczok, redaktor naczelny Faktów.

Zdjęcia: FaktyOnline_banner01.jpg